ОБАВЕШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА САВЕЗА СРБИЈЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА САВЕЗА СРБИЈЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

ЧЛАНОВИМА САВЕЗА ОДГАЈИВАЧА ГОЛУБОВА СРПСКИХ ВИСОКОЛЕТАЧА СРБИЈЕ

 

У задње време актуелна је прича о спајању два паралелна Савеза ( СРБ- Међуокружни Јагодински савез и ГСС-Голубарски Савез Србије).

Желим да обавестим чланове нашег савеза да је једини легитимни и легални управо наш савез, који је у датом тренутку у 2011 години по слову закона извршио пререгистрацију по законској процедури. Један број чланова, по сопственом опредељењу, напустио је матични савез ( Савез одгајивача голубова српских високолетача Србије) и основали међуокружни Јагодински савез и Голубарски савез Србије.

Обзиром на те чињенице ми као Савез одгајивача голубова српских високолетача Србије немамо намеру да се ни са ким уједињујемо, јер смо ми остали у матичном савезу, а они својом вољом напустили исти савез.

Сви чланови који су напустили Савез одгајивача голубова српских високолетача Србије могу да се врате у матични савез у складу са статутом нашег савеза.

Они који су кажњени трајним искључењем не могу да се врате у матични савез.

Овом објавом сам хтео да неке ствари разјаснимо и да наши чланови сазнају позицију у којој се налазимо.

На крају бих пожелео свим члановима нашег савеза као и њиховим породицама срећне и берићетне новогодишње, божићне и славске дане са пуно доброг здравља и среће у животу.

 

14.12.2017

Председник Савеза Србије

Никола Сандуловић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *